- -

Отправить

/
введите номер карты комфорта:
Нет карты комфорта?
Правила использования Форума «Программы Комфорта»
поиск по форуму:
Сортировать посты :

21.01.2009 23:07:45  

anatoliy

25 лучших постов

Не вистачає комплетації аксесуарами та акційними товарами
Доброго дня. Вирішив написати про неприємні речі які присутні в магазинах вашої мережі.
При купівлі телевізора  "LCD комбо ORION LCD 2028D Сріблястий" в магазині міста Сміла Черкаської області з комплектацією було все добре, але я мав бажання придбати два таких телевізора, а там був тільки один. Це було 16.01.09 року. Коли я прибув 20.01.09 до міста Черкаси і там придбав другий телевізор, то виявилося, що він уже не комплектується кабелем RCA(3),  так його в упаковці не виявилося. При запитанні "Де кабель?", продавець відповів що він не знає де він і так як його в коробці нема, то він ним не комплектується. В інструкції по експлуатації кабель присутній в розділі "комплектація", на що продавець відповів, що він його не брав так як цей кабель йому не потрібний. По великому рахунку я в цьому кабелі також потреби не маю, але всеодно неприємно. Хоча, 16.01.09 телевізор був на 70 грн. дорожче ніж 20.01.09, то може та різниця то вартість того кабеля?.....................................

21.01.2009 23:13:01  

anatoliy

25 лучших постов

Re: Не вистачає комплетації аксесуарами та акційними товарами
Окрім того років зо три назад при купівлі електробритви Браун в акції йшов гель ЖІЛЕТ, але продавці не могли знайти на касі код щоб його вибить і нам подарувати. Бувайте на все добре. До нових зустрічей у цьому розділі та приємних спогадів.

22.01.2009 11:33:15  

Irina.comf

10 лучших постов

Добрий день.

Дякуємо Вам за звернення.

Для доукомплектаціі техніки Ви можете звернутись в магазин. Адміністрація магазину "Фокстрот" у м. Черкаси за адресою бульвар Шевченко, 207
проінформована про даний випадок.

Ціна на техніку в  магазині "Фокстрот" у м. Черкаси за адресою бульвар Шевченко, 207, нижче тому, що було надано знижку в розмірі 3% зважаючи на пред'явлену Вами VIP -картку, 70гр.- 3% від вартості техніки.

З повагою, Ірина.

22.01.2009 22:27:07  

anatoliy

25 лучших постов

Вибачайте, але за кабелем я їхати не буду, тому що поїздка на 70км в одну сторону коштує дорожче кабеля. Щодо ціни, то знижку я отримав і при купівлі першого і другого телевізорів. Я гадаю що ціна змінилася в зв'язку зі зниження курсу долара відносно гривні. Не сприймайте критику, як образу, а як викриття недоліків.